| |||||||
| Forum Kuralları | Bize Ulaşın | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Ajanda |
| | #1 |
| Babacan ABD radyosuna konuştu: "Biz, aile, ahlak ve din konusunda duyarlıyız ve bunu yüksek sesle dile getiriyoruz" ![]() DIŞİŞLERİ Bakanı ve Başmüzakereci Ali Babacan, AKP’nin ve hükümetin, çok güçlü bir meşruiyet zemini üzerinde hareket ettiğini söyledi ABD ziyaretini sürdüren Babacan, ABD’nin ulusal kamu radyosu NPR’a verdiği demeçte, “Türkiye, İslam, demokrasi ve laikliğin bir arada var olabileceğini giderek daha fazla kanıtlamaya çalıştığımız bir ülke AK Parti, muhafazakâr ve demokrat bir parti Biz gelenekler, etik, aile, ahlak, din konularında duyarlıyız ve bunu yüksek sesle dile getiriyoruz Partimiz, ayrıca Türkiye’de gerçek bir demokratik sistemi destekliyor Türkiye’de ayrıca laik bir sistemi de destekliyoruz, bu da dinle devletin kesin bir çizgiyle birbirinden ayrılması anlamına geliyor Biz, laikliğin, dini özgürlüklerle ilgili olduğuna da inanıyoruz” dedi![]() SON KARAR UYGULANACAK Babacan, “Anayasamızda laikliğin ne olduğuna ilişkin açık bir tanımın olmamasına karşın, şimdi Anayasa Mahkemesi’nden, partimizin eylemlerinin laiklik kavramıyla uyum içinde olup olmadığı hakkında yargıda bulunması isteniyor Anayasa Mahkemesi, bu konuda nihai söze sahip Sonucu beğenelim veya beğenmeyelim, bu nihai bir karar olacak ve uygulanacak” diye konuştu![]()
| |
| |
| Dantel | Mumsema | Frmacil |
| | #2 |
| laikliğin tanımı gayet acık ve net sız anlamaya çalışmıosunuz yada anlıosunuz sıze ters gelıo ondan böle davranıosunuz baska bı ızahı yok ![]() ![]() ![]()
| |
| |
| | #3 | |||||||||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
| ||||||||||||||||||||||||
| |
| | #4 |
| laikliğin tanımı gayet basit, yanlız öyle bir saptırılıyorki sanki dinsizlikmiş gibi sunuluyor haliyle anlamak güçleşiyor sanırım babacan ondan yakınıyor![]()
| |
| |
| | #5 |
| laiklik bir şemsiyedir bence bu şemsiyenin altındada başı açık yada kapalı müslüman yada hristiyan her insan özgürce yaşamalıdır ![]()
| |
| |
| | #6 | |||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||
| |
| | #7 | |||||||||||||||||||||||
![]() ![]() laiklik ne dınsızlık anlamına gelır nede baska seye yanlış bılıp yorum yapmayalım sadece dın devlet işlerının ayrın yurutulmesı tamamen bı zumreye dıılde kanunlara göre yönetılmesı anlamına gelıo umarım babacan benı duyuyodur: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
| ||||||||||||||||||||||||
| |
| | #8 |
| bence fanatik kelle taraftarları at gözlüklerini çıkartıp türkiyeye odaklanmalı hergün zam akaryakıt,doğalgaz,ulaşım,elektirik,en önemlisi ekmek ,halamı destekliyosunuz şehzadenizi ,sakın kaçmasın vahtettin gibi bi taraflara yeter uyanın beyler kanımızı kene gibi emiyorıar bence hemen kapatılmalı patlak ampul ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
| |
| |
| | #9 | |||||||||||||||||||||||
kardeşim sonna kadar katılıyorum bu insanlar hergün başka bişey çıkarıyolar kendi açıklarını kapatmak için!!! ama halkımız hala bu insanları başımıza tac etmeye çalışıyo ama konuşmaya gelince herkes karşı ama oylarda ne hikmetse başımızdalar!!!
| ||||||||||||||||||||||||
| |
| | #10 | |||||||||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]()
| ||||||||||||||||||||||||
| |
![]() |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | son Mesaj |
| "Hayalimdeki sağ açık; Gökhan Gönül" | HüSeYiN | Fenerbahçe | 1 | 07-09-2008 10:39 |
| ""Eğer" değil "çünkü" değil "rağmen" sevin | nesemcim | Güzel Aşk Sözleri | 4 | 02-09-2008 02:26 |
| """Elvan ayın atleti adayı---oy vermeye bekliyorum sizleri arkadaşlar""" | syf | Konu Dışı Başlıklar | 0 | 05-05-2007 19:57 |
| """ Anne """" Tüm Değerli Annelerimize.. | Mattet | Seviyeli-Ciddi Konular | 0 | 27-03-2007 21:08 |